55.00 ₹

lgteknoloji Antofagasta

  Cars

Çeşitli endüstriyel uygulamalarda kullanımı sağlanan lazer ışınları gözler için oldukça zararlı ışınlardır. Eğitim, sağlık, epilasyon gibi alanlarda yaygın kullanıma sahip olan lazer ışınlı cihazlar hem cihazı kullanan kişi için hem de cihazın lazer ışınlarına maruz kalan kişi için olumsuz sonuçlar doğurabilmektedir. Bu nedenle lazer ışınlarına maruz kalınan ortamlarda lazer koruyucu gözlük kullanılması gerekir. Sağlık açısından herhangi bir aksilik yaşanmaması ve gözlerin zarar görmemesi için üretilen bu ürünler, lazer koruma camı sayesinde lazer ışınlarının gözle direk temasını önlemekte ve lazer ışınlarına maruz kalma seviyesini en aza indirgeyerek göz sağlığını korumaktadır.


Güneş ışınlarına çıplak gözle maruz kalmak gözler için oldukça zararlı olduğundan genellikle güneş gözlüğü kullanılır. Tıpkı bunun gibi lazer ışınlarından koruma sağlamak amacı ile üretilen lazer gözlük modelleri iş güvenliği açısından da gereklidir. Firma, lazer gözlük, iş güvenliği ürünleri ve teknolojik ürünleri satışı gerçekleştiren bir firma olarak 2011 yılından bu yana sektörde hizmet sağlamaktadır. Geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine ihtiyaç duydukları ürünleri sunabilen firma, sektöre girdiği günden beri kaliteli ürün kaliteli hizmet anlayışından taviz vermemiştir. Fiber lazer gözlük alanında farklı tasarım ve özelliklerde ki gözlük çeşitleri ile pek çok sektöre hizmet sunmuştur. Firmaya ait ürün çeşitlerini incelemek ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak için lgteknoloji.com web sitesini kullanabilirsiniz.


  Phone No: 5555555555

 Region:

Antofagasta

 City:

Antofagasta

 City area:

Lgteknoloji

 Address:

Lgteknoloji

 Views

30




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

    lgteknoloji

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account