Check with seller

Reparera iphone Linköping

  Repair

Letar du efter snabb Reparera iphone eller lagning av iPhone i Linköping? Vi har alla högkvalitativa delar och reparationen kan utföras samma dag.

Om du letar efter en snabb iPhone-reparation i Linköping är Fancy Phone det bästa alternativet. De flesta reparationer kan utföras samma dag som du tar med din smartphone till vår verkstad eftersom vi har ett stort lager av original- och premiumkvalitetsdelar. Vi kan reparera din iPhone i Linköping på plats. Vi är ett lokalt företag som erbjuder förstklassiga Apple-mobilreparationer med en garanti för varje reparation. Om du inte kan besöka oss kan vi besöka dig var som helst i Linköping.

Även Samsung-telefonerna har den nya iPhone en OLED-skärm. Det finns en marknad för en replikerad LCD-skärm för iPhone som inte är identisk med den ursprungliga skärmen på telefonen. När du sveper snabbt genom saker kan skärmen bli överhettad, färgerna kan vara felaktiga och skärmen kan släpa efter. Med denna reparation kan du endast få den avancerade OLED-skärmen här på Fancy Phone i Linköping; en LCD-skärm av eftermarknadstyp finns inte tillgänglig här. Vi erbjuder inte eller rekommenderar den falska iPhone LCD-skärmen på en telefon som kostar flera tusen kronor.

Besök här för mer info:- https://www.fancyphone.se/iphone-reparation

Kontakta oss:

Ring upp: 010-750 05 53

Email: info@fancyphone.se

Adress: Storgatan 25, 582 23, Linköping


 


 Region:

Östergötlands

 City:

Linköping

 Views

17




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account