Check with seller

Kanatsiz lineer aydinlatma Dikili

  Other Services

Kanatsiz lineer aydinlatma kullanan aydinlatma, ic ve dis tasarim alaninda yeni ve modern bir yontem olarak yaygin olarak kullanilmaktadir. Bu yontem optik hatti birlestirerek benzersiz ve cekici bir aydinlatma sistemi saglar. Kenaf isik hatti kullanilarak isik tavana, duvarlara ve hatta zemine dogrudan ve esit bir sekilde yayilabilir, bu da mekanlarin guzelligine ve sanatsal yetenegine buyuk etki eder.


 


Ayrica tasarimcilara ve mimarlara ihtiyaclara ve cevresel degiskenlere gore farkli isik efektleri olusturma olanagi saglayan bu yontemde isigi kontrol etmek ve yogunlugunu ayarlamak da mumkun. Kisacasi yeni ve modern bir yontem olan Kenaf serisi ile aydinlatma, mekanlarin ve binalarin gorunumunun guzellestirilmesinde ve iyilestirilmesinde cok onemli bir rol oynamaktadir.


Optik cizgilerin bina guzelligindeki uygulamalarindan biri de manzarayi vurgulamaktir. Tavana veya duvarlara isik cizgileri yerlestirilerek binanin farkli bolumleri birbirinden bagimsiz ve guzel bir sekilde sergilenebilir. Ornegin Kenaf optik hatti kullanilarak kemer, sutun veya uc boyutlu yogunluklar gibi benzersiz mimari noktalar net bir sekilde vurgulanabilir ve guzellikleri arttirilabilir.


 


Ayrica isik ve renk efektleri olusturmak icin Knauf serisi kullanilabilir. Cok renkli ve degistirilebilir isiklar kullanilarak binada farkli aydinlatma ve renk efektleri olusturulabilir. Bu yontem, tasarimcilarin isigin rengini ve yogunlugunu ayarlayarak binada guvenlik aydinlatmasi, romantik aydinlatma veya neseli aydinlatma gibi farkli efektler olusturmasina olanak tanir.


 


Ayrica gokyuzu tavaninin aydinlatilmasi, geometrik cizgilerin aydinlatilmasi veya ozel desenlerle aydinlatma gibi ozel efektlerin olusturulmasinda da Kenaf lineer aydinlatma kullanimi etkili olabilir. Bu, binaniza benzersiz ve sanatsal bir etki kazandirabilir ve tasarimcilara ve mimarlara daha fazla yaratici alan saglayabilir.


 


Bu nedenle Kenaf optik hattinin islevini binalarin guzelliginde kullanmak, yaratici aydinlatma efektleri olusturmak, manzarayi vurgulamak ve binaniza guzellik ve sanatsal yetenek katmak icin bircok olanak saglar.


 Region:

İzmir

 City:

Dikili

 Views

5




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account