Free

Egyfázisú implantátum - Miért érdemesebb ezt választania Hawi

  Other Services

Az egyfázisú implantátum az egyik legmodernebb és legtökéletesebb megoldás a fogpótlás területén. Az egyfázisú implantátumok olyan mesterséges foggyökerek, amelyek nem csak a fogcsontba, de az állcsontba is beültethetők. Az általuk kínált biztonságos alap lehetővé teszi, hogy a fogpótlás a természetes fogakhoz hasonló legyen.


Az egyfázisú implantátum előnyei közé tartozik, hogy olyan csonthiányos esetben is használható, amikor a kétfázisú már nem. Az egyfázisú implantátumok beültetése egyetlen fázisban, a pácienst kevésbé megviselő műtéttel történik. A műtét miatti gyógyulási idő mindössze egy hét. Az egyfázisú implantátumokon rögzített fogsor viszonylag olcsóbb és költségkímélőbb, mint a kétfázisú hagyományos fogászati implantátumok, főként a kevesebb kezelési alkalom és a kevesebb implantátum-elem használata miatt.




Az egyfázisú implantátumok egy komplett szájrehabilitáció, (teljes alsó és felső fogsor), egy hét alatt elkészülhet. Jelenleg ez a hiányzó vagy törött fogak helyettesítésének leghatékonyabb módja. Az egyfázisú implantátumok olyan páciensek számára is megoldást jelenthetnek, akiknél a kétfázisú implantáció a rossz csontminőség vagy jelentős csonthiány miatt szóba sem jöhet.


 Region:

Hawaii

 City:

Hawi

 Views

13




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

     Tel.: +36 30 508 9838

     Region: Hawaii

     City: Hawi

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account