Free

Ambiant pvc-vloer voor elk budget Amerongen

  Other Services

PVC Totaal Parket in Zwolle is de online winkel waar u terecht kunt voor een zeer groot assortiment aan bekende kwaliteitsmerken pvc- en laminaatvloeren.


Een van de grote kwaliteitsmerken die we voeren is het bekende merk Ambiant. Pvc-vloeren zijn, mede dankzij de uitgebreide Ambiant pvc -vloerencollectie, een enorme trend geworden in Nederland en daarbuiten. Tien jaar geleden al maakte Ambiant pvc-vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt.


In tegenstelling tot de echte natuurproducten is een pvc-vloer zeer goed bestand tegen water, zeer geluiddempend, uiterst goed te onderhouden en heerlijk zacht en comfortabel aan de voeten.


Voor meer informatie over de bijzondere eigenschappen van pvc-vloeren in het algemeen, en de kwaliteiten van Ambiant pvc-vloeren in het bijzonder, kunt u altijd even contact opnemen met de specialisten van PVC Totaal Parket in Zwolle.


 Wij leggen u graag uit waarom u net zo goed kunt kiezen voor een pvc-vloer in plaats van een echte houten vloer of natuurstenen vloer. Bovendien kunnen we u adviseren over de toepasbaarheid van deze vloer en vloerverwarming in uw woon- of kantoorsituatie. Wilt u de vloer door ons laten leggen? Dan egaliseren wij ook de ondervloer voor u.


Website: - https://www.pvctotaalparket.nl/


Contact mail: - info@pvctotaalparket.nl


Call: - 31649970410


  Phone No: 0649970410

 Region:

Utrecht

 City:

Amerongen

 City area:

Netherlands

 Address:

Voltastraat 4-25, 8013PM, Zwolle Netherlands

 Views

4




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

     Tel.: 31649970410

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account