Free

Ambiant pvc-vloer: niet van echt hout te onderscheiden Zwindorp

  Other Services

PVC Totaal Parket in Zwolle is de online winkel waar u terecht kunt voor een zeer groot assortiment aan bekende kwaliteitsmerken pvc- en laminaatvloeren.




Een van de grote kwaliteitsmerken die we voeren is het bekende merk Ambiant. Pvc-vloeren zijn, mede dankzij de uitgebreide Ambiant pvc-vloerencollectie, een enorme trend geworden in Nederland en daarbuiten.


Tien jaar geleden al maakte Ambiant pvc-vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen ze nog steeds. Met een ruime keuze, hoge kwaliteit en een betaalbare collectie pvc-vloeren.




Ambiant levert topkwaliteit pvc-vloeren in diverse dessins en in verschillende uitvoeringen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor ieders smaak is er wel een geschikte vloer te vinden in het Ambiant-assortiment.


Met een pvc-vloer van Ambiant kiest u voor het kopen van een vloer waarmee u zich direct één zult voelen. BIj PVC Totaal Parket rekenen wij de Ambiant pvc-vloeren met recht tot de grotere kwaliteitsmerken.


Ambiant pvc-vloer voor elk budget


De Ambiant pvc-vloeren zijn geschikt voor iedereen in elke situatie. Voor elk budget is er wel een Ambiant vloer voorhanden. Van oudsher waren het vooral architecten en projectinrichters die Ambiant vloeren kochten voor vooruitstrevende projecten.


 


 Het zijn namelijk bijzonder sterke, vlakke en vormvaste pvc-vloeren. Ze lenen zich uitstekend voor ruimtes die intensief belopen worden en zijn bovendien eenvoudig te onderhouden.


Door deze eigenschappen, samen met de steeds groter wordende collectie motieven en structuren, zijn de Ambiant pvc-vloeren steeds populairder geworden bij woonconsumenten en bedrijven.


 


Ook zij hebben inmiddels hun weg gevonden naar de kwaliteitsvloeren van Ambiant. In veel woningen en kantoren zijn de Ambiant pvc-vloeren inmiddels terug te vinden.


 


Contact mail: - info@pvctotaalparket.nl


 


Website: - https://www.pvctotaalparket.nl/


 


Call: -06 - 499 70 410


 


 


  Phone No: 0649970410

 Region:

Zeeland

 City:

Zwindorp

 City area:

Netherlands

 Address:

Voltastraat 4-25, 8013PM, Zwolle Netherlands

 Views

6




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

     Tel.: 31649970410

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account