Free

Fogászati implantátum családok, a két legelterjedtebb Central and Western District

  Health - Beauty - Fitness

 


A fogászati implantátumok olyan modern megoldások, amelyek segítségével pótolhatók az elvesztett fogak. Magyarországon két implantátum család terjedt el, a hagyományos kétfázisú és az azonnal terhelhető egyfázisú implantátum.

Az egyfázisú implantátum a legújabb technológiát képviseli, számtalan fajtája van. Az egyfázisú implantátum a fogcsontba és az állcsontba egyaránt beültethető és az ideiglenes fogsort az implantátumokon rögzítik. Az egyfázisú implantátum beültetés egyetlen fázisban történik.

A kétfázisú implantátumok viszont két fázisú folyamatot követet. Először beültetik az implantátumot a fogcsontba, majd a gyógyulási időszakot követően, amikor az implantátum beépült a csontba, rögzítik rá a fogpótlást.

Az egyfázisú implantátumok előnyei közé tartozik a gyorsabb és egyszerűbb beültetés, és a csonthiányos esetben történő alkalmazhatóság. A kétfázisúval szemben, semmilyen hátránya nincs.

Fontos megjegyezni, hogy mindkét típusú implantátum lehet hatékony megoldás a fogpótlásra, és a választás az egyedi betegi igényektől és az állcsont állapotától függ. Azt is fontos tudni, hogy egyfázisú implantátum alapú száj rehabilitációt altatásban végezzük.


  Phone No: 36305089838

 Region:

Hong Kong Island

 City:

Central and Western District

 City area:

Budapest

 Address:

Budapest 1st And 5th District

 Views

19




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

     Tel.: +36 30 508 9838

     Region: Hawaii

     City: Hawi

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account