Check with seller

4-CMC Kristal – Lees het nu! Ambergris Caye

  Health - Beauty - Fitness


4-Chloromethcathinone (of 4-CMC) is een synthetisch analoog van cathinone. Het heeft het chlooratoom op de vierde positie van de fenylring en is lid van de NPS-groep. Hoewel 4-CMC Kristal geen illegale drug is, wordt het geclassificeerd als een gereguleerde stof in Duitsland, Virginia en China. Bovendien wordt het verkocht op de zwarte markt. Er zijn veel manieren om CMC te gebruiken, waaronder farmaceutica, voedsel, cosmetica en petroleum. De hoeveelheid carboxymethylsubstitutie, of de hoeveelheid carboxymethyl per eenheid watervrije glucose, beïnvloedt het gebruik. Een hoog niveau van carboxymethylsubstitutie kan resulteren in de meest gebruikte vormen van CMC. Natrium-CMC is bijvoorbeeld oplosbaar in water en heeft tal van toepassingen in de cosmetische en industriële industrie. Andere soorten kunnen hogere suikergehaltes verdragen. Als u deze site bezoekt, kunt u op het internetplatform steeds meer 4-CMC Kristal verkrijgen.Indien nodig kunnen geïnteresseerden hier klikken of onze officiële website https://crystal-mmc.com/product/4-cmc-poeder/ bezoeken om meer te weten te komen over 4-CMC Kristal.


4-CMC is een psychedelische verbinding die psychologische effecten kan veroorzaken die vergelijkbaar zijn met die van methcathinon, MDMA en bk-MDMA. De effecten van 4-CMC kunnen worden bereikt via verschillende mechanismen, waaronder fysieke, psychologische of cognitieve. Daarom wordt 4-CMC Kristal geclassificeerd als een designerdrug. Het is echter niet onderzocht op zijn toxiciteit in gehaltes met veel biologisch materiaal. De voorlopige toxicologische tests van de meest voorkomende geneesmiddelen omvatten GC-MS met elektronen-/chemische ionisatie, LC-MS met headspace-gaschromatografie-vlamionisatie en LC-MS met diode-array-detectie. Om de concentratie van 4-CMC in het bloed te bepalen, werd GC-MS in elektronenionisatiemodus gebruikt. Dit is de eerste gevalideerde methode voor 4-CMC-bepaling in bloedmonsters. Bovendien kunnen de resultaten van het onderzoek helpen bij het bepalen van de mogelijke effecten van 4-CMC en kunnen ze ook toxicologisch advies geven voor forensisch gebruik aan rechtbanken.


Uit de bevindingen van het onderzoek blijkt dat de concentratie van 4-CMC in het bloed varieert van 1,3 tot 75,3 ng/ml. Deze concentraties zijn veel lager dan die gevonden in dodelijke gevallen. Van de gevallen die niet dodelijk waren, bleken er acht symptomen te hebben die verband hielden met het gebruik van een psychoactieve chemische stof. In de 15 forensische gevallen die in het onderzoek zijn onderzocht, had een bestuurder die stierf bij een auto-ongeluk met twee andere mensen een 4-CMC Kristal-concentratie van 33,4 ng/ml. Toen het medisch onderzoek voorafgaand aan het verzamelen van het bloedmonster werd uitgevoerd, werden vermoedens met betrekking tot het gebruik bij het gebruik van dit medicijn ontdekt. Bovendien toonde de documentatie met betrekking tot het recept dat bij de meest verzamelde monsters was gevoegd, sterke vermoedens over het gebruik van het medicijn.


Om de gevoeligheid te vergroten, optimaliseerden de auteurs de chromatografische omstandigheden om te helpen bij de detectie van de 4-CMC. Er werden optimalisaties gemaakt voor de begin- en eindtemperatuur van de kolom, de injectortemperatuur en de stroomsnelheid van de gastanker. Bovendien werden alle oplossingen vóór analyse op -20°C gehouden. Deze procedure leidde tot verbeterde selectiviteit en verhoogde gevoeligheid. De gecreëerde methode is in staat om het fragmentatiepatroon van 4-CMC Kristal te identificeren. De totale ionenstroomchromatogrammen van 4-CMC zijn ook verkrijgbaar. De ontwikkelde methode kan zonder LC-MS worden toegepast in verschillende toxicologische laboratoria. Bovendien zijn de nauwkeurigheid en specificiteit van de methode uitstekend. Het wordt dus beschouwd als een zeer specifieke methode om 4-CMC-niveaus in het bloed te bepalen. Het gebruik van 4-CMC als stimulerend middel is niet grondig bestudeerd. Mensen die 4-CMC Kristal gebruiken, beschrijven de effecten echter door de effecten op de hersenen te beschrijven. De gebruikers melden dat het de serotoninereceptoren in de hersenen verhoogt. Ze melden ook dat het medicijn helpt bij de symptomen van astma en bij stoornissen in de impulsbeheersing. Als online gebruikers deze website online bezoeken, kunnen ze meer informatie krijgen over 4-CMC Kristal.




 Region:

Belice

 City:

Ambergris Caye

 Views

40




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     User

     Tel.: 8574859859

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account