Check with seller

Göktürk Estetik Dolgu Eyüp

  Health - Beauty - Fitness

 


Göktürk Estetik Dolgu, dişlerde ortaya çıkan kalıcı renk bozukluklarının giderilmesi, çürümüş veya dışarıdan alınan darbelerden dolayı kırılmış dişlerin onarılmasında, dişler arasındaki boşlukların normal hale getirilmesinde veya isteğe bağlı olarak kişiye özel diş görünümü ile gerçekleştirilebilir. Göktürk Diş Dolgu tedavisi adına sizlere hizmet vermek amacıyla aklınızdaki tüm sorulara yanıt bulabileceğiniz internet sitemizi ziyaret edebilir, Dilerseniz sizlere en uygun gün ve saatte randevunuzu oluşturabilirsiniz. Aklınıza takılan diğer sorular için iletişim sayfamızda bulunan telefon numaramızı kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.


 


Estetik Dolgu Fiyatları ve Avantajları


 


Estetik dolgu fiyatları, amalgam dolgu fiyatları ile karşılaştırmak gerekirse, estetik dolgu fiyatları daha yüksektir. Diş dolgusu fiyatları kullanılan malzemeye göre değişiklik göstermektedir. Sizlere en uygun dolgu yöntemini belirlenmesi ve fiyat bilgisi alabilmeniz için Kemerburgaz Diş Hekimliği kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz hemen şimdi sitemiz üzerinden randevunuzu oluşturup sizlere en uygun tedavi yöntemini bulmak için doktorunuzu ziyaret edebilirsiniz. Randevunuzu oluştururken Göktürk Diş Hekimi uzman kadromuzdan dilediğiniz hekimimizi seçerek tedavi sürecinizi hemen başlatabilirsiniz.


 


 Region:

İstanbul

 City:

Eyüp

 Views

37




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account