Check with seller

Mağaza aydınlatma Şişli

  Home - Furniture - Garden Supplies

Her türlü mağaza ışıkları


Mağaza aydınlatmaları ve mağaza aydınlatmaları, günümüzde pazarlama süreçlerinin daha gelişmiş ve profesyonel hale gelmesi ve çeşitli ürünlerin pazarındaki rekabetin artmasıyla birlikte daha fazla ilgi görmektedir. Mekan dekorasyonunun müşteri psikolojisi üzerinde artan önemi dikkate alınarak, aydınlatmanın mağazada çekici bir atmosfer yaratılması ve yaratılması üzerindeki büyük etkisine ilişkin araştırmacıların istatistiklerine dayanarak, satış miktarı ile mağazanın sunulma şekli arasındaki ilişkiye açıklık getirilmektedir. aydınlatıldığında, uygun mağaza aydınlatmasının kullanılması oldukça önemli bulunmuştur.


 


İş geliştirmenin yanı sıra ürünlerinizin daha iyi görünürlüğünü sağlamak ve mağazanızı veya showroomunuzu ve galerinizi ayırt etmek istiyorsanız, birçok farklı mağaza türü arasından seçim yapabilmeniz için mağaza ışık türlerini ve kullanımlarını incelemeye devam edeceğiz. Piyasadaki ışıklar Mümkün olan en iyi aydınlatma seçeneğini seçin ve mağazanızda onun kaliteli ışığını kullanın.


 


Daha önce de belirttiğimiz gibi aydınlatma pazarında tavan lambaları, vitrin lambaları, duvar lambaları, dekoratif aydınlatmalar vb. olmak üzere farklı amaçlarla kullanılan pek çok farklı sokak lambası türü bulunmaktadır.


 


Mağaza aydınlatma çeşitleri arasında 15 watt'tan 60 watt'a kadar farklı güçlerde ray lambaları, 5 watt'tan 60 watt'a ve hatta 100 watt'a kadar gömme tavan lambaları, tek evler, iki ev ve üç ev için gömme aydınlatmalar, doğrusal ışıklar, tavan panelleri ve Hatta zaman zaman LED projektörden bile bahsetti.


 


Gömme mağaza ışığı


 


Ankastre mağaza aydınlatmasının önem kazanmasının nedeni mağaza alanını tekdüze hale getirmesi ve ışığın mümkün olan en az alanı kaplaması, bu sayede mağazadaki en az görünen ve en az görünen yerden en iyi ışığı alabilmenizdir. Mağaza ankastre ışıkları, 5 watt'tan 60 watt'a kadar girdap ışıkları ve halojen tipi, doğrusal ve karanlık ışık veya lazer bıçaklı yerleşik ışıkların yanı sıra çok evli yerleşik ışıklar gibi çeşitli türlerdedir. Aslında ankastre aydınlatmaların mağazanın aydınlatma sisteminin ayrılmaz bir parçası olduğu söylenebilir.


 


Elbette ankastre mağaza ışığını kullanırken ve satın alırken kalitesine ve renkli ekran indeksi gibi bazı özelliklerine dikkat etmelisiniz. Renk görünüm indeksi eşya, ürün ve eşyalarınızın lamba ışığı altında renk berraklığı ile ilgili bir faktördür, bu sayı 100'e ne kadar yakınsa lamba ışığı altında eşya ve eşyalar daha iyi görünür. Ayrıca dikkat etmeniz gereken husus ürünlerin garantisidir, geçerli bir garanti ve garanti, mağaza ışıklarınızın bakım ve onarım maliyetlerini önemli ölçüde azaltacaktır.


 Region:

İstanbul

 City:

Şişli

 Views

4




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account