Free

Lineer aydınlatma Şişli

  Home - Furniture - Garden Supplies

Lineer armatür , aydınlatma ve modern tasarımda en popüler ve popüler ışıklardan biridir. Bu ışıkların montaj şekli, ışık kalitesi, ışık akısı ve hatta yapım şekli açısından çok çeşitli olması, lineer ışık satın almak için bu ürün hakkında yeterli bilgiye sahip olmayı gerekli ve çok önemli hale getirmiştir.


 


Genel olarak ışık kaynağı ışık çizgisi şeklinde parlayan, yuvarlak veya kare olmayan her türlü lambaya doğrusal lamba denir; Bu tanıma göre eski ay ışığı lambaları da lineer lambalar olarak kabul edilir, ancak bu yazıda LED lineer lambalar, özellikle modüler lineer lambalar gibi daha gelişmiş bileşenlere sahip lineer lambaları kastediyoruz. Bu makalenin geri kalanında modüler ve modüler olmayan lineer ışıklar dahil olmak üzere farklı lineer ışık türlerini inceleyeceğiz.


Modüler doğrusal ışık nedir ve modüler olmayan doğrusal ışıktan farkı nedir?


 


Modüler doğrusal ışıkta ışık kaynağının her bir parçası ayrı ayrı aydınlatılır; Aslında modüler doğrusal ışık, ışığı onarırken ışık kaynağının tamamını değiştirmenize gerek kalmamasına olanak tanır ve doğrusal ışığın bakım maliyetini büyük ölçüde azaltır.


 


Dolayısıyla, modüler doğrusal ışıkların dizi ışıklardan veya entegre ışıklardan daha iyi çalıştığı sonucuna varılabilir, çünkü bir çip yanarsa ışığın tamamını değiştirmeye gerek kalmaz ve istenen parça kolayca değiştirilebilir; Bu ışıkların bakım ve onarım kolaylığının yanı sıra montaj şekli de oldukça kullanışlı hale geldi ve tek bir ışık takılmasına gerek kalmadı, aynı zamanda modüler lineer ışığın ömrü de arttı ve daha kaliteli ışık yayar.


 Region:

İstanbul

 City:

Şişli

 Views

3




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account