Free

Ofis aydınlatma Şişli

  Home - Furniture - Garden Supplies

Ofis aydınlatmasının görevleri nelerdir?


Doğru mağaza aydınlatması ve mağaza aydınlatması, günümüzde farklı ürün pazarları arasındaki rekabetin artması ve pazarlama yöntemlerinin gelişmesi ve karmaşıklaşması nedeniyle daha fazla ilgi gören bir konu olup, mağaza ve mağaza aydınlatması çeşitli açılardan çok önemli hale gelmiştir. Aslında mağazadaki ışık çeşitli görevlerden sorumludur.


 


Mağazada ışığın ilk görevi, mekanın tüm ürünlerin doğru ve eksiksiz görülebileceği şekilde aydınlatılmasıdır. Ürünlerin görünürlüğü mağazadaki ışık miktarına bağlıdır ve Lux birimleriyle ifade edilir. Mağazada kullanım şekline göre 600 ile 1500 lüks arasında ışık yaratmak mümkündür.


 


Mağazada aydınlatmanın ikinci görevi önemli mal ve ürünleri öne çıkarmak ve müşterinin dikkatini onlara çekmektir. Genel olarak mağazanın aydınlatması bir şekilde tüm gözleri ürünlerinize çekmelidir. Örneğin mağaza vitrininde raylı ışıklar, doğrusal ışıklar veya çoklu ev ışıkları gibi uygun mağaza ışıklarını kullanarak yoldan geçenlerin dikkatini mağazaya çekebilirsiniz ve bu, yoldan geçenleri mağazaya dönüştürmenin ilk adımıdır. müşterilere.


 


Mağaza aydınlatmasının üçüncü görevi ise mekanın dekorasyonuna etkisi ve dekoratifliğidir. Mağazadaki dekoratif lamba, aydınlatma düzeyine yarattığı etkinin yanı sıra, farklı bölümlerin aydınlatma düzeyinde kontrast oluşturarak izleyicinin ve müşterilerin dikkatini istenilen yöne çekmelidir. Ayrıca lineer ışık gibi dekoratif bir ışık kullanarak müşterileri farklı yönlere yönlendirmek, böylece mağaza içinde bir noktadan diğerine yönlendirmek de mümkün.


 


Mağazanızın dekorasyon türüne göre kullanabileceğiniz pek çok farklı mağaza aydınlatma türü bulunmaktadır; örneğin genellikle mağaza vitrinini aydınlatmak için kullanılan monofaze ve 3 fazlı ray lambalarının yanı sıra tek ev , 2'li ve ankastre ışıklar Veya mağaza aydınlatmasında en çok kullanılan 3 ev veya daha önce de belirttiğimiz gibi mağazanızın iç tasarımına göre farklı şekil ve boyutlarda sipariş verebileceğiniz lineer dekoratif ışıklar ve bunların mağaza aydınlatması için kaliteli ışık. Kendiniz kullanın.


 


Mağazanın aydınlatması, mağazanın büyüklüğüne ve kullanımına bağlı olarak farklılık gösterebilir, bu nedenle mümkün olan en iyi aydınlatmayı oluşturabilmeniz için iş ünitenizin aydınlatması konusunda tavsiye almak üzere Ecovat ekibinin teknik departmanıyla iletişime geçebilirsiniz. mağazanızda.


 Region:

İstanbul

 City:

Şişli

 Views

3




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account