Free

Mağaza aydınlatma Şişli

  Home - Furniture - Garden Supplies

 Mağaza aydınlatması


Pazarlama ve satış süreçlerinin ilerlemesi ve mekan dekorasyonunun müşteri psikolojisi üzerindeki etkilerinin de önemsenmesiyle birlikte mağaza aydınlatması günümüzde çok önemli hale gelmiş, mağaza sahipleri ve esnaflar mağazanın aydınlatmasına ve ışığın kalitesine daha fazla önem vermektedir. Çünkü araştırmacıların mağaza aydınlatması ile ilgili yaptığı araştırma sonuçlarına göre, kaliteli mağaza ışıklarının kullanılması, mağaza alanında çekici bir atmosfer yaratmada o kadar etkili olabiliyor ki, hatta satışları yüzde 12 oranında artırabiliyor.


 


Mağaza aydınlatması ile ilgili belki de aklınızı meşgul edecek ilk soru, önemi ve mağaza aydınlatmasının çeşitli kullanım alanları olacaktır. Peki mağaza aydınlatmasının önemi nedir? Biz öderiz


 


Ticari aydınlatma aslında mağazalarda ve mağazalarda önemli bir rol oynamaktadır. Mağaza aydınlatmasının ilk görevi mağaza alanını tüm ürünlerin tam ve doğru görülebileceği şekilde aydınlatmaktır ve bu Lux'un ifade ettiği mağazadaki ışık miktarına bağlıdır. Bir mağazada türüne ve kullanımına bağlı olarak 600'den 1500'e kadar yeni lüks eşya tedarik etmek mümkündür.


 


Mağaza ışıklarının ve mağaza ışıklarının ikinci önemli görevi yoldan geçenlerin dikkatini çekmek ve mağazanın içinde ve vitrinde bulunan ürünleri ön plana çıkarmaktır. Örneğin bir vitrin ışığı, vitrini tamamen aydınlatarak yoldan geçenlerin dikkatini çeker ve bu, yoldan geçeni müşteriye dönüştürmenin ilk adımıdır. Elbette mağaza içinde, mağaza içindeki hedef kitlenizin dikkatini çekmek için raylı ışıklar, yerleşik ışıklar veya doğrusal ışıklar gibi çeşitli mağaza ışıkları kullanarak ürünlerinizin önemini ikiye katlamalısınız.


 


Mağaza aydınlatmasının üçüncü bir işlevi daha vardır; bu da mağaza aydınlatmasının atmosfere ve dekoratifliğine etkisidir. Dekoratif ışıklar veya mağaza dekoru, mağaza alanını aydınlatmanın yanı sıra, aydınlatma seviyesinde kontrast oluşturarak müşterilerin dikkatini mağazanın istediğiniz noktalarına veya bölümlerine çeker ve müşterileri belirli bir noktaya yönlendirebilirsiniz. Bu yöntemle mağazanızın bir bölümünü veya mağazanızdaki dekoratif lineer ışıktan müşterilerinizi mağazanın bir noktasından diğer noktasına taşıyın.


 Region:

İstanbul

 City:

Şişli

 Views

4




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account