Check with seller

Mağaza aydınlatma Şişli

  Everything Else

Mağaza Aydınlatma , mağaza alanının dekorasyonunda ana unsurlardan biridir çünkü kalitesi ve türü, istenilen mekanın kimliğinin oluşturulmasında çok önemli bir etkiye sahip olacaktır. Bu nedenle mağazanın aydınlatması çok önemli hale geldi ve eskisinden daha fazla ilgi görmeye başladı.


 


Bu konuyu ve alan aydınlatmasının önemini daha iyi anlamak için, mağaza alanındaki aydınlatmanın en önemli görevlerinden bazılarına kendinizi alıştırmanız daha iyi olacaktır.


Mağazada aydınlatmanın ilk ve en önemli görevi mağazadaki tüm mal ve ürünlerin doğru ve doğru kalitede görülebilmesi için yeterli aydınlatmayı sağlamaktır.


 


Bir mağazada ışığın ikinci görevi veya rolü, müşterilerin veya yoldan geçenlerin dikkatini vitrin veya mağaza içindeki önemli ürünlere çekmek ve bunları öne çıkarmaktır. Vitrinlerde bu aydınlatmanın önemi daha fazladır çünkü uygun bir aydınlatma ile yoldan geçenlerin dikkatini mağazanıza çekebilirsiniz.


 


Aydınlatmanın bu ortamdaki üçüncü rolü ise mekanın genel dekorasyonuna uygun, görsel güzelliği arttıracak ve müşteriye iyi bir his verecek şekilde dekoratif aydınlatma oluşturmaktır. Bunlara ek olarak mağazanızda bir noktadan diğerine hareket edebilmeleri için mağaza içerisinde müşterileri istenilen yöne yönlendirmek amacıyla dekoratif lineer ışık kullanabilirsiniz.


 


Elbette mağazanın aydınlatmasında kullanılan ışıkların kalitesine de dikkat etmelisiniz ki en iyi sonucu alabilirsiniz. Uygun bir mağaza aydınlatmasının aşağıdakiler de dahil olmak üzere belirli özelliklere sahip olması gerekir:


 


Yüksek verimlilik ve optimum ışık


 


Nesnelerin ve eşyaların gerçek rengini görüntülemek için yüksek renksel geriverim indeksi


 


Lambanın yüksek güç faktörü, en düşük enerji kaybı anlamına gelir


 


Işığı tam olarak aydınlatma yönünde parlatmak için kaliteli ışık ve hassas tasarım


 


Ürün kalitesini garanti etmek için garanti ve geçerli koşulsuz garanti


 Region:

İstanbul

 City:

Şişli

 Views

6




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

     Company

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account