44.00 ₹

rowentatr Bayat

  Barter

Teknolojinin hayatımıza girmesi ve zamanla gelişmesi ile pek çok teknolojik ürün de hayatımızda yer almaya başlamıştır. Bu teknolojik ürünlerden biri olan elektrikli süpürgeler en çok kullanılan ve en fazla tercih edilen teknolojik ev aletlerinden biridir. Rowenta, elektrikli süpürge konusunda en fazla tercih edilen markalardan biridir. Farklı tasarım ve özelliklerde süpürge çeşitleri ile müşterilerine kaliteli hizmet sunan firma, ürünlerinin amacına uygun kullanımının sağlanabilmesi için ürün kalitesine özen göstermektedir. Ancak ne kadar kaliteli olsa da bazen teknolojik cihazlar arızalanabilir ya da hasar görebilir. Boyser Servis Rowenta süpürge filtresi, Rowenta toz torbası, Rowenta süpürge borusu, Rowenta süpürge motoru gibi aksesuar ve yedek parça konusunda kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.


Çok sık kullanım sağlanan teknolojik cihazlar daha fazla arıza yapabilmekte ve kırılabilmektedir. Özellikle elektrikli süpürgeler yaygın kullanımı sebebi ile en fazla hasar gören cihazlardır. Boyser Servis pek çok farklı markanın teknolojik ürünlerine yedek parça ve aksesuar hizmeti sunan başarılı bir firmadır. Rowenta süpürge emici yer başlığı, Rowenta teleskopik süpürge borusu gibi Rowenta marka aksesuar ve yedek parçalar başta olmak üzere Arçelik, Arnica, Beko, Arzum, Aygaz, Braun, Bosch, Blue House, AEG, Cook Plus, Emsan, Fakir, Gold Master, İhlas ev aletleri gibi daha pek çok marka ile çalışmakta olan Boyser Servis ürün ve hizmetlerinden yararlanmak için www.boyserservis.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


  Phone No: 5555555555

 Region:

Afyon

 City:

Bayat

 City area:

Rowentatr

 Address:

Rowentatr

 Views

37




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

    rowentatr

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account