55.00 ₹

denthaus Çankaya

  Art - Collectibles

Güzel bir gülümse karşınızdaki insanlarda bırakacağınız ilk izlenim için oldukça önemlidir. Güzel bir gülümseme için ihtiyacınız olansa sağlıklı bir diş ve ağız yapısıdır. Yaşanan diş ve çene problemleri insanların gülüşünü etkilemekte ve bazen bu durum özgüven eksikliğine dahi yol açabilmektedir. Bu nedenle geliştirilen diş tedavileri artık hem diş hem de çene ile ilgili sorunları giderebilmekte ve herkese sağlıklı gülüşler sunabilmektedir. Ankara gülüş tasarımı için en çok tercih edilen kliniklerden biri olan Denthaus Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği donanımlı kadrosu ve uzmanları ile sizlere en iyi ağız ve diş sağlığı hizmetini sunmaktadır. Denthaus diş kliniği Ankara merkezli hizmet vermekte olan başarılı bir merkezdir.


Estetik diş hekimliği, protetik diş tedavisi, dental implant tedavisi, ortodonti diş tedavisi, dijital diş hekimliği, çocuk diş hekimliği gibi alanlarda hizmet vermekte olan, Çankaya diş polikliniği dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Denthaus Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği sizler için her zaman son teknoloji cihazlarla çalışmakta ve klinik her zaman steril ve dezenfekte tutulmaktadır. Ağız ve diş problemleriniz için tercih edebileceğiniz Çayyolu diş kliniği Denthaus online randevu sistemi çalışarak koronavirüs tedbirlerine katkı sağlamakta ve hastalarının sağlığını göz etmektedir. Randevu talebi oluşturmak ve diş kliniği hakkında detaylı bilgi almak için www.denthaus.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


  Phone No: 5555555555

 Region:

Ankara

 City:

Çankaya

 City area:

Denthaus

 Address:

Denthaus

 Views

26




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

    denthaus

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account