55.00 ₹

ezanvaktipro Bucak

  Art - Collectibles

Eskiden ezan vakitleri takvimlerden takip edilir, yerel bölgelere özel ezan vakitleri bu takvimlerin üzerinde yazardı. Artık gelişen teknoloji sayesinde ezan vakitlerini takip etmek son derece kolay bir hale gelmiştir. Ezan Vakti Pro uygulaması sayesinde namaz saatleri uğraşmadan takip edilebilmekte ve akıllı telefona gelen bildirimler sayesinde kullanıcıya haber verilmektedir. Hayatı kolaylaştıran bu uygulama günümüzde aktif olarak milyonlarca kullanıcıya sahiptir. Yüksek memnuniyete sahip bu uygulama akıllı cihazlarla uyumlu olarak çalışmakta ve konuma uygun olarak namaz saati bildirimleri vermektedir. En popüler ezan vakti uygulaması olarak nitelendirilen Ezan Vakti Pro her konuma özel olarak saatleri belirlemekte ve anında bildirimler göndermektedir.


Kolayca namaz vakti takibi yapılabilen bu uygulama her akıllı telefonun kendi uygulama mağazasından indirilebilmektedir. Telefona indirdiğiniz uygulama konum bilgilerinize erişim sağlayarak bulunduğunuz konuma göre namaz saatlerini size göstermekte ve bildirim göndermektedir. Ezan vakti uygulamaları içerisinde en kullanışlı olan ve bu nedenle en çok tercih edilen Ezan Vakti Pro uygulaması milyonlarca kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılmaktadır. Bildirimleri sayesinde ezan saatlerinden haberdar olarak nerede olursanız olun vaktinizi kaçırmadan takip edebilir ve ibadetinizi yerine getirebilirsiniz. Ezan Vakti Pro uygulaması hakkında detaylı bilgi almak için www.ezanvaktipro.com web sitesini ziyaret edebilir ve akıllı telefonunuz üzerinden tek tıkla uygulamayı kolayca yükleyebilirsiniz. Ezan vakitlerini takip etmek artık Ezan Vakti Pro sayesinde çok kolay.


  Phone No: 5555555555

 Region:

Burdur

 City:

Bucak

 City area:

Ezanvaktipro

 Address:

Ezanvaktipro

 Views

36




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

    ezanvaktipro

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account