44.00 ₹

yelkenegitim Demre

  Art - Collectibles

Meraklıları için yelken sporu son derece keyifli ve eğlenceli bir spor türüdür. Özellikle deniz severlerin merak saldığı ve eğitim aldığı yelkencilik sporu ülkemizde en fazla Bodrum ve civarında yapılmaktadır. Yelken sporunun yapılmasına uygun hava ve deniz şartları nedeni ile tercih edilen Bodrum yelken eğitimi için en ideal yerlerden biridir. Bu nedenle yelken sporunun bu bölgede gelişmiş olması normaldir. Yelken sporunu öğretmeye yönelik kurulan Bodrum yelken kursları farklı firmalar tarafından verilmektedir. Yelken kursu veren firmalardan biri olan Alesta Sailing eğitimli kadrosu sayesinde öğrencilerine yelken sporuna dair kapsamlı bir eğitim verebilmekte ve öğrencilerinin yelkenciliklerini en iyi şekilde geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.


Bodrum’un en iyi yelken eğitim firmalarından biri olan Alesta Sailing pek çok yelken sporu meraklısı tarafından tercih edilmektedir. Yelkencilik sporuna dair bilinmesi gereken kavramlar ve yelken özellikleri gibi konularda iyi bir eğitim sunarak bu bilgileri uygulama ile pekiştiren firma yelken sporuna dair en iyi kalitede hizmeti sunmaktadır. Bodrum yelken dersi almak isteyen kişilerin tercih ettiği ilk adreslerden biri olan firma, yelken sporu konusunda her zaman en iyiyi hedeflemekte ve bu doğrultuda kendisini geliştirmektedir. Yelken sporu ile ilgili eğitim almak ve kendinizi bu spor dalında geliştirmek istiyorsanız en iyi kalitede eğitime sahip olmak için alestasailing.com web sitesiniz ziyaret ederek firma ile iletişime geçebilirsiniz.


  Phone No: 5565555555

 Region:

Antalya

 City:

Demre

 City area:

Yelkenegitim

 Address:

Yelkenegitim

 Views

24




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

    yelkenegitim

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account