55.00 ₹

ayvalikbakkali Aydıntepe

  Animals

Ayvalık kendine has kültür lezzetleri ile doğal pazarda ün salmış, farklı lezzetler sunan şirin bir yerleşim yeridir. Ayvalık pazarına ait eşsiz lezzetler burada yaşayan halk tarafından bilinmekte ve bir kez bu lezzetlere şahitlik edenler bu lezzetlerden vazgeçememektedir. Ayvalık Bakkalı, Ayvalık’ın yerli ve özgün lezzetlerini müşterilerine en doğal ve en kaliteli şekilde sunan, nesilden nesle hizmet kalitesi çizgisini bozmayan başarılı firmalardan biridir. Ayvalık Bakkalı portakal reçeli satın almak ya da karadut pekmezi satın almak için en ideal markalardan biridir. Tamamen doğal üretimi sağlanan bu ürünler tadım testlerinden geçirilerek müşterilere sunulmakta ve tadı beğenilmeyen hiçbir ürün satışa sunulmamaktadır.


En eşsiz lezzetleri en kaliteli şekilde müşterilerine sunan Ayvalık Bakkalı köklü geçmişi ile bilinen ve güvenilen bir firmadır. Organik ürün pazarında geniş bir kitleye hitap eden ve farklı ürün çeşitleri ile müşterilerine geniş bir organik ürün skalası sunan firma satış hizmetlerini online platformda gerçekleştirerek daha geniş kitlelere erişim sağlamayı hedeflemektedir. Firmanın www.ayvalikbakkali.com web sitesi üzerinden cunda sepet peyniri sipariş edebilir ya da deniz ürünlerine ayrı bir merakınız ve ilginiz varsa farklı bir lezzet denemek için deniz ürünleri salatası satın alabilirsiniz. Firmaya ait farklı ürün çeşitleri içinse web sitesini ziyaret ederek bilgi sahibi olabilirsiniz. Tek tıkla kolayca sipariş vererek organik yaşamaya başlayabilirsiniz.


  Phone No: 5555555555

 Region:

Bayburt

 City:

Aydıntepe

 City area:

Ayvalikbakkali

 Address:

Ayvalikbakkali

 Views

20




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

    ayvalikbakkali

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account