55.00 ₹

bursaaltin Çelikhan

  Animals

Kültürümüzde büyük bir öneme sahip olan altın düğünlerin olmazsa olmazı takı töreninin sultanıdır. Geleneksel kültürümüzde yer alan altın takma adeti, geçmişten bugüne Türk Milletinin altına verdiği değerin esas sebeplerinden biridir. Gelişen zamanla beraber altın sadece bir takı olmaktan çıkmış ve en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri haline gelmiştir. Altının devamlı artan değeri nedeni ile insanlar yatırım yapmak için altın piyasasını tercih eder hale gelmiştir. Vişne Kuyumculuk ve Sarrafiye altın yatırımlarınızda ve altın bozdurma, toptan sarrafiye, Bursa Kapalı Çarşı altın fiyatları, Bursa çeyrek altın fiyatları ve Bursa tam altın fiyatı gibi konularda piyasayı yakın takibe almış olan başarılı firmalardan biridir.


Vişne Kuyumculuk ve Sarrafiye, Bursa’da 10 yılı aşkın tecrübesi ile bu sektörde hizmet vermekte olan, değişen ve gelişen piyasa değerlerini yakından takip ederek müşterilerine en iyi hizmeti sunmak konusunda çalışmalar gerçekleştiren öncü firmalardandır. Altın ve döviz piyasasındaki tecrübelerini iş alanında faydalı bir şekilde kullanarak müşterilerine en iyi fiyat ve en iyi kalitede ürün hizmeti sağlamaktadır. Bursa çeyrek altın, Bursa gram altın, Bursa tam altın, Bursa kapalı çarşı altın çeşitleri, Bursa cumhuriyet altını gibi ürünlerin güncel fiyatlarını ve döviz kurlarının en güncel skorlarını www.visnesarrafiye.com web sitesi üzerinden kullanıcılarına sunmaktadır. Bursa altın ve döviz piyasasının en güncel değerlerini web sitesinden kolayca takip edebilirsiniz.


  Phone No: 5555555555

 Region:

Adıyaman

 City:

Çelikhan

 City area:

Visnesarrafiye

 Address:

Visnesarrafiye

 Views

19




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

    visnesarrafiye

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account