555.00 ₹

dentisland Berat

  Animals

Vücudumuzda en aktif olarak işleyen ve en fazla işleme maruz kalan bölge ağız bölgesidir. Yediğimiz yiyeceklerden içtiğimiz içeceklere kadar pek çok besin ağız ve diş yapısını etkilemekte ve genel anlamda temizlik açısından sık sık kontrol edilmelidir. Kadıköy diş hekimi tavsiyesi olarak danışanları tarafından ön plana çıkarılan Dentisland Diş Sağlığı Grubu 2013 yılından bu yana hastalarına kaliteli ve steril hizmet sunmaktadır. 2013 yılında ilk şubesini Bakırköy diş hekimi Dentisland Diş Sağlığı Grubu olarak açmış, zamanla niteliklerini geliştirerek ikinci şubesini 2018’de Kadıköy’de açmıştır. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek tanı ve tedavi noktasında son teknoloji ile hastalarına hizmet vermeyi amaçlayan firma bu doğrultuda sürekli bir gelişim içerisindedir.


Nitelikli ve donanımlı kadrosu ile ağız ve diş sağlığı üzerine hizmet veren firma, sağlığa değer katma anlayışı ile hastalarına en gelişmiş tedavilerle cevap vermeyi amaçlamaktadır. Uyguladığı pek çok tedavi yöntemi içerisinde hastalarına en iyi memnuniyeti sağlamış ve ağız sağlığında başvurulan ilk merkezlerden biri haline gelmiştir. Bakırköy implant ve Kadıköy implant işlemlerini Dentisland Diş Sağlığı Grubu şubelerinde hastalarını en iyi şekilde ağırlayarak gerçekleştiren firma, hastalarının tanı ve tedavi işlemlerinin en hızlı ve en etkili şekilde yapılabilmesi için cihazlarında son teknoloji ürünleri tercih etmektedir. Firma hakkında detaylı bilgi almak için www.dentisland.org web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


  Phone No: 5555555555

 Region:

Berat

 City:

Berat

 City area:

Dentisland

 Address:

Dentisland

 Views

23




Comments

     Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)






    Useful information

    • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
    • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
    • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
    • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

    dentisland

    Contact publisher

    You must log in or register a new account in order to contact the publisher

    Login Register for a free account